Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

Inhoud van dit artikel

Twijfel je of de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou is en vraag jij je af of de cursus echt zo goed? Als je wilt beginnen met affiliate marketing heb je eigenlijk twee keuzes. Je zoekt alles zelf uit of je volgt deze training en maakt gelijk een vliegende start! In deze review lees je alles wat je moet weten over de Affiliate Marketing Revolutie!

Wat leer je in deze cursus?

☑️ 100% vrij te worden dankzij het internet
☑️ Een passief inkomen op te bouwen
☑️ Je inkomen elke maand te laten groeien
☑️ Een bron van inspiratie laten worden voor je vrienden en familieleden

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is eigenaar en oprichter van Meijaard Media. Hij bezit tientallen affiliatie websites waarmee hij dagelijks passieve inkomsten verdient op het internet. Door het opbouwen van deze affiliate websites is hij 100% vrij dankzij het internet.  In deze training laat hij zien hoe ook jij dit ook kan bereiken!

jacko meijaard instagram

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Heb je nu hetzelfde gevoel als ik destijds had en vraag je je af of Jacko Meijaard betrouwbaar is? Klinkt het te mooi om waar te zijn? Ik was enorm achterdochtig en heb ook niet gelijk de training gevolgd.

Uiteindelijk heb ik toch besloten om de training aan te schaffen en geen seconde spijt gehad! Ik kan je geruststellen. Jacko Meijaard is betrouwbaar en absoluut geen oplichter!

Hoeveel verdient Jacko Meijaard op het internet? 

Hoeveel Jacko Meijaard exact verdient is niet bekend. Wat ik wel weet, is dat hij tonnen per jaar binnen harkt met affiliate marketing!

Onlangs kregen de cursisten van de Affiliate Marketing Revolutie een motiverende mailtje waarin hij zijn Paypro saldo liet zien. Ik heb er een screenshot van gemaakt en hij staat hieronder. Wat zou jij doen als je zoveel geld zou verdienen? Denk er eens goed over na. Hoe zou je leven er dan uitzien?

 

Let op dit is het saldo na 16 dagen! Stel hij zou dit bedrag elke 16 dagen verdienen, dan kom je uit op €650.000 per jaar! Dit is alleen Paypro, de andere affiliate netwerken moeten hier nog bij opgeteld worden! Wil je net zoals Jacko Meijaard een passief inkomen verdienen? Klik dan hier
commissies jacko meijaard affiliate marketing revolutie

Interview Jacko Meijaard AD.nl

Jacko Meijaard zijn succes is niet ongehoord gebleven. In 2018 is Jacko geïnterviewd door het AD. Zijn streefdoel was om €250 per dag te verdienen met affiliate marketing en dat heeft hij in 2018 ruimschoots gehaald. Klik hier voor het complete interview.

interview AD jacko meijaard

Jacko Meijaard op Instagram en Linkedin

Ook op social media laat Jacko zich zien.

jack meijaard linkedin

Wat is affiliate marketing?

Weet je nog niet zo goed wat affiliate marketing precies inhoudt? Geen probleem. Ik heb een artikel hierover geschreven waar ik alles stap voor stap uitleg. Als je op deze link klikt kom je op een pagina terecht waar ik het je zal uitleggen. Ik verwijs in dit artikel ook terug naar dit artikel, dus wees gerust.

geld groeien

Affiliate Marketing Revolutie Review: Geld verdienen vanuit huis

Affiliate marketing is een uitstekende manier om geld te verdienen vanuit huis. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met internetverbinding en een website natuurlijk! Het is zeer toegankelijk en is geschikt voor alle leeftijden. Of je nu student, alleenstaande moeder of met pensioen bent. Iedereen kan geld verdienen vanuit huis!

Internet Succesgids Forum

Nadat je je hebt aangemeld voor de training heb je ook toegang tot het internet succes forum. Dit is een actief forum met een leuke groep mensen die dezelfde mindset hebben als jou!

De informatie op het forum is zeer waardevol, vooral voor de beginnende marketer. Mocht je vragen hebben of kom je er niet uit? Stel dan vooral je vragen op het forum. Vaak krijg je binnen een uur al reactie. Je staat er dus niet alleen voor!

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie 4.0?

De Affiliate Marketing Revolutie kost €47 en is eenmalig bedrag. Om van start te gaan met je eigen website dien je wel andere kosten te maken, zoals het registreren en het hosten van een domeinnaam. De kosten voor registratie en hosting verschillen per aanbieder, maar is al mogelijk vanaf €1 per maand.

Daarnaast kan je nog aanvullende tools en software gebruiken. Je kan het eigenlijk zo gek maken als je wilt, maar voor de startende marketer biedt dit (nog) geen toegevoegde waarde.

Wat is Marketheme?

Marketheme is het thema dat aangeraden wordt door Jacko Meijaard. Marketheme is ontwikkeld door Elementmedia. Op het Internet Succesgids Forum ook wel bekend als Léon Gotjé. Met Marketheme heb je geen omkijken naar het technische deel van de website en kan je gelijk van start.

Alle benodigde plug-ins zijn geïntegreerd in dit thema en die hoef je bij Marketheme niet afzonderlijk te installeren.

Daarnaast kan je verschillende templates importeren, zodat je zelf geen moeite hoeft te doen om de content op te maken.

De prijs van Marketheme is €67 per maand per website. Voor elke volgende website kost dit €27 per maand per website. Marketheme heeft veel voordelen voor de startende affiliate, maar persoonlijk gebruik ik het niet. Er zijn genoeg standaard thema’s die ook voldoen, maar dit kost uiteraard wel meer tijd en werk. Wil je gelijk los en is het maandelijks bedrag geen probleem dan is Marketheme een uitkomst!

Zelf gebruik ik het Astra thema in combinatie met Elmentor Pro. Nu ben ik voor €90 per jaar klaar en kan ik mijn website zelf inrichten hoe ik dat wil. Ik kan deze combinatie zeker aanraden!

Inspiratie en motivatie

Jacko zijn ervaring is dat de meeste mensen de handdoek al snel in de ring gooien voordat ze überhaupt een commissie hebben ontvangen. In dit hoofdstuk probeert Jacko je duidelijk te maken wat voor mindset je moet hebben om een succesvolle marketer te worden.

Vele starten vol met enthousiasme aan hun avontuur, want wie wil nou geen passief inkomen via het internet verdienen? De slogan van Nike is hierbij goed van toepassing: Just do it!

Module 1: Starten met affiliate marketing

In deze module wordt je uitgelegd hoe je een domeinnaam kan registreren en hoe je WordPress instaleert. Ook wordt uitgelegd hoe je Marketheme instaleert. Mocht je geen gebruikmaken van Marketheme dan is het alsnog waardevol om de video’s te bekijken.

Affiliate Marketing Revolutie Module 1

Module 2: Website inrichten

Nu is het tijd om je website in te gaan richten. Hierin wordt onder andere besproken hoe je een menu, logo en footer aanpast.

Affiliate Marketing Revolutie Module 2

Module 3: Hoog scoren in Google

In deze module wordt aandacht besteedt aan het schrijven van een bericht en hoe je hoger kan scoren in Google.

Affiliate Marketing Revolutie Module 3

Module 4: Website live zetten

Klaar met je eerste blogbericht? We gaan de website online zetten!

Affiliate Marketing Revolutie Module 4

Module 5: Meten is weten

Hoe gebruik je Google Analytics?

Affiliate Marketing Revolutie Module 5

Module 6: Puntjes op de i

Nu is het tijd voor het finetunen, oftewel het optimaliseren van de je website!

Affiliate Marketing Revolutie Module 6

Module 7: Afronding

Spreekt voor zich!

Affiliate Marketing Revolutie Module 7

Modules zonder Marketheme

Gebruik je Marketheme dan raad ik je aan ook deze modules allemaal te bekijken. De video’s zijn niet gelijk en Jacko legt het net even op een andere manier uit.  Ook wordt hier aandacht geschonken aan Leadpages en e-mail marketing. Dit wordt in de andere modules met Marketheme niet behandeld!

Affiliate Marketing Revolutie Zonder Marketheme

Hoe wordt deze cursus beoordeeld?

Ik ben zelf enorm blij dat ik de Affiliate Marketing Revolutie heb gevolgd, want het heeft mijn leven totaal veranderd! Affiliate marketing was iets totaal nieuws voor mij en door deze training te volgen ben ik helemaal enthousiast geworden over dit onderwerp! Mede dankzij deze cursus heb ik een passief inkomen mogen op bouwen. Hieronder staan een aantal posts van het Internet Succes Forum. Ga jij binnenkort ook je eerste succes topic openen?

 

Eerste commissie affiliate marketing revolutie
commissie affiliate marketing revolutie

Affiliate Marketing Revolutie Review: de voordelen van deze training

✅ Praktisch: Jacko legt alles stap voor stap uit en je kan alles gelijk in de praktijk toepassen.
✅ Duidelijk en overzichtelijk 
✅ Prijs: De cursus kost slechts €47 en biedt je gelijk een goede start om te beginnen met je website. 
✅ Forum biedt enorm veel meer waarde!

Affiliate Marketing Revolutie: de nadelen van deze training

❌ De cursus biedt te weinig waarde voor de gevorderde affiliate marketer. 
❌ Tijd investeren: Verwacht niet dat je na het voltooien van de trainingen gelijk een passief inkomen kunt verdienen.

Dertig dagen niet goed, geld terug

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Jacko Meijaard biedt een niet goed geld terug garantie van 30 dagen. Mocht je om wat voor reden niet helemaal tevreden zijn over de cursus dan kan je zonder opgaaf van reden je geld terugvragen.  Je loopt dus geen risico dat deze cursus niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, want dan krijg je het geld gewoon terug op je rekening gestort!

Starten met de Affiliate Marketing Revolutie 4.0

Als lezer van Captainreview.nl krijg je toegang tot verschillende leuke extra’s waaronder een tijdelijke korting op de Affiliate Marketing Revolutie.  Door op de knop hieronder te klikken krijg toegang tot de unieke korting en voorkom je dat je elders meer betaalt voor de cursus.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *